Make your own free website on Tripod.com

BwC_logoS2.jpg (1927 bytes) INTERNET REGISTAR PREDUZETNISTVA YU
www.bwcyu.com                      office@bwcyu.com   

Tattoo


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Radovi1 Radovi2 Radovi3 Radovi4 i Pirsing Radovi5 Oprema Sta o nama kazu

TATTOO house 2001

Mesto gde mozete upoznati moderan
svet tetoviranja i pirsinga!

Tattoo Artists:

dr_boban.jpg (8572 bytes)
Dr. Boban
igorf.jpg (7232 bytes)
Dr. Kalle
Tetoviranje je postalo fenomen koji privlaci paznju strucnjaka iz mnogih oblasti, a o njegovoj popularnosti svedoci i interesovanje koje je izazvala peta konvencija majstora tetovaze koja je odrzana nedavo u Milanu na kojoj se okupilo nekoliko stotina majstora tattoo-a i pirsinga i deset puta vise poklonika ove drevne vestine.
Tetovaza je nesporno modni trend,ali je pre svega enigma,koja je prisutna medju pripadnicima svih starosnih kategorija i drustvenih klasa.Sada kada je stekao poverenje u razum, covek je otkrio potrebu da se vrati svojim instiktima, zato je tetoviranje i pirsing istovremeno i igra i vrlo ozbiljan ritual.

Po nama tetovaze se razdvajaju u dva pravca. Postoji "primitivan tattoo" koji se srece kod pripadnika raznih plemena i ima simbolicno znacenje posto prati odredjene rituale."Moderni tattoo" naglasava individualnu poruku, ali i on ponekad prati ritual kojim se stice pravo na ulazak u odredjenu grupu. O tome, na primer, svedoce tetovaze na kozi pripadnika raznih urbanih pokreta (Andjeli pakla, Bajkeri) koji su simbol rusenja ustaljenih pravila.

Na nasim prostorima tetovaza je nasla siru primenu kod vojnika, i lica na prinudnom radu zbog duga drustvu sto je dosta unazadilo i nas i ovu plemenitu i modernu vestinu.Stoga ona je pokusaj da se neobican nacin prenese poruka drugima ili da se individua izdvoji iz drustva.

Za razliku od nekad "bolo" iglama i burgijama sa mozda cak ni minimalnim uslovima sterilizacije, danas se radi "precizno i opusteno" sa profesionalnijim pristupom zadatku, a sposobnost da se posnese bol predstavlja znak da osoba konacno moze da udje u svet odraslih.

Kao sto ste vec upoznati u studiju vam stoje na raspolaganju dva tattoo majstora sa po osam godina iskustva i preko hiljadu odradjenih tattoo-a i pirsing majstor koji ce vam pomoci oko vaseg estetskog izgleda u svakom pogledu njegove vestine.
zmaj_zid2.jpg (14386 bytes)
kliknite na sliku za detljniji prikaz
Nudimo Vam:
- sterilnost i higijenu po svetskim standardima
- 8 godina iskustva
- preko 200.000 motiva
- veliki izbor kolora
- najuspesnije prepravke starih tattoo-a
- tehnike modernog tattoo-a (biocmechanic, new age, tribal, celts)
- izradu portreta na kozi
- realizaciju vasih ideja
- prodaju kompletne tattoo opreme
- dolazak na adresu
- popusti, 3 slike = 1 gratis
oprema.jpg (6698 bytes)
oprema i motivi
albumi.jpg (6742 bytes)
albumi za neodlucne
lezaj.jpg (4901 bytes) stolica.jpg (6942 bytes)

Radno vreme:
Ponedeljak - Subota
10 - 21 cas

INFO
Studio 1:    011/409-628
Studio 2:    063/772-972
Boban:     064/11-21-229

Muzika je samo inspiracija,
tattoo je sloboda i R'N'R!!!